Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În unitățile militare continuă să fie menținut regimul strict de carantină

© Photo : Ministerul Apărării al Republicii MoldovaArmata Națională, în sprijinul autorităților, în lupta cu COVID-19
Armata Națională, în sprijinul autorităților, în lupta cu COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
În unitățile militare și subdiviziunile Ministerului Apărării continuă să fie menținut regimul de carantină, pentru că pericolul COVID-19 încă nu a dispărut. Asta a declarat ministrul Alexandru Pînzari.

CHIȘINĂU, 18 mai -Sputnik. Ministerul Apărării anunță că, deși din 15 mai starea de urgență în legătură cu răspândirea noului coronavirus a fost ridicată, pentru Armata Națională acest lucru nu înseamnă relaxare. 

Александр Пынзарь - Sputnik Moldova
Societate
Pînzari: "Demonstrați respect pentru militari ca să putem ieși mai repede din carantină"
În unitățile militare și subdiviziunile Ministerului Apărării continuă să fie menținut regimul de carantină. Ministrul Apărării, Alexndru Pînzari, susține că militarii și angajații civili respectă toate regulile stabilite pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

„Purtarea măștilor de protecție, dezinfectarea regulată a mâinilor și a transportului care intră pe teritoriu, efectuarea zilnică a termometriei la intrarea în edificii și la punctele de control din unități, precum și monitorizarea maximă de către lucrătorii medicali a stării de sănătate a personalului sunt doar câteva dintre „obligațiunile” militarilor și angajaților civili în perioada pandemiei. Continuăm să ne facem datoria cu dedicație și multă-multă prudență”, a declarat Alexandru Pînzari.

De asemenea, accesul în unităţile Armatei Naţionale pentru persoane străine şi vizitatori este în continuare restricționat. Ministrul Apărării a îndemnat și cetățenii să respecte toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului, să mențină distanța socială și să nu plece de acasă fără măști și mănuși. În perioada 17 martie - 15 mai în Moldova a fost în vigoare starea de urgență în legătură cu un nou tip de coronavirus, iar vineri a fost instituită stare de urgență în domeniul sănătății.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0