Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pînzari: "Demonstrați respect pentru militari ca să putem ieși mai repede din carantină"

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaАлександр Пынзарь Alexandru Pînzari
Александр Пынзарь Alexandru Pînzari - Sputnik Moldova
Abonare
Satul Carahasani din raionul Ștefan-Vodă a ieșit din carantină, iar militarii și-au încheiat misiunea. Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, le-a mulțumit soldaților pentru că și-au făcut datoria cu demnitate.

CHIȘINĂU, 29 apr. – Sputnik. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, le-a mulțumit militarilor, care mai bine de două săpătmâni au fost la daorie 24 de ore din 24, în satul Carahasani din raionul Ștefan Vodă. Întrucât localitatea a fost scoasă de sub regimul de carantină, soldații și-au încheiat aici misiunea. 

Andrei Baș - Sputnik Moldova
Important pentru cei sancționați pentru nerespectarea condițiilor de carantină!

În același timp, alți 100 de militari continuă să monitorizeze cetățenii la posturile fixe din celelalte localități aflate în carantină: Talmaza, Ștefan Vodă, Soroca, Glodeni, satul Brânzeni din raionul Edineț, Etulia și Cișmichioi din raionul Vulcănești.

"Mă adresez locuitorilor din localitățile aflate în carantină să demonstreze respect față de militarii noștri și să se conformeze restricțiilor impuse de autorități, astfel încât să putem ajunge la momentul când toate localitățile vor ieși din carantină. Avem nevoie de susținere și înțelegere, ca împreună să depășim această perioadă dificilă", a menționat Alexandru Pînzari.

În prezent, în țară, sunt 3 638 de cazuri de coronavirus. Până acum, 1 114 pacienți s-au tratat, iar 109 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0