Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Epidemia de coronavirus în România: Ultimele cifre

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaТестирование россиян на наличие антител к COVID-19 в Москве
Тестирование россиян на наличие антител к COVID-19 в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, iar 9.930 de persoane au fost declarate vindecate.

BUCUREȘTI, 18 mai - Sputnik, Marius Holdean. GCS a mai anunțat că numărul deceselor cauzate de coronvirus se ridică la 1107 și că, de la ultima informare, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

9 medici SMURD din România vor lucra la Cahul - Sputnik Moldova
Societate
Medicii din România și-au încheiat misiunea în Moldova - Au fost decorați cu diplome

GCS mai informează că pe teritoriul României 12.351 de persoane se află în carantină instituționalizată, în timp ce alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Numărul testelor prelucrate la nivel național se ridică la 313.621, mai arată buletinul oficial.

Cifrele din diaspora

În diaspora au fost confirmați 2.920 cetățeni români infectați cu COVID-19: 1.698 în Italia, 561 în Spania, 30 în Franța, 484 în Germania, 87 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia și Suedia.

De la începutul epidemiei și până la acest moment, au decedat din cauza coronavirusului 103 de cetățeni români aflați în străinătate, dintre care 31 în Italia, 19 în Franța, 34 în Marea Britanie, 8 în Spania, 5 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA și unul în Brazilia.

Dintre cetățenii români din străinătate confirmați cu noul coronavirus, 22 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 9 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0