Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră: Patru cetățeni ai Uzbekistanului au fost reținuți

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a reținut patru cetățeni ai Uzbekistanului pentru comerț ilicit de bunuri. Iată ce riscă aceștia.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Polițiștii de Frontieră au reținut, în apropierea pieței comerciale centrale din orașul Ungheni, patru cetățeni ai Uzbekistanului, pentru comerț ilicit de bunuri.

Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie  - Sputnik Moldova
Societate
Sute de încălcări la frontieră: Câte persoane au intrat în țară timp de 24 de ore

Aceștia aveau asupra lor un lot de marfă. Potrivit informațiilor operative, tinerii comercializau bunuri fără acte de însoțire sau proveniență. Audiați, cetățenii uzbeci cu vârstele cuprinse între 25 și 28 de ani au comunicat că au ajuns legal pe teritoriul Republicii Moldova, însă nu dețin permis de ședere.

Ca urmare, bunurile au fost ridicate și plasate în camera de păstrare din cadrul Direcției regionale Vest până la elucidarea tuturor circumstanțelor acestui caz. Cetățenii Uzbekistanului au fost preluați de către reprezentanții Biroului de Migrație și Azil. Dacă va fi stabilită vinovăția acestora, ei riscă o amendă de până la 4500 de lei.

La o distanță de câteva ore, patrula Sectorului Poliției de Frontieră ,,Brânza”, a identificat un minor la ghidonul unei motociclete de model ,,Vaiper-150”, fără numere de înmatriculare. Tânărul de 15 ani se deplasa prin zona de frontieră, în apropierea localității Slobozia Mare. Acesta nu avea acte pentru mijlocul de transport. Oamenii legii au anunțat părinții minorului, iar mijlocul de transport a fost sigilat și disponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră “Brânza” pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Cazul a fost transmis după competență angajaților din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0