Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Rusia: numărul de cazuri noi a coborât sub 9 mii

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Rusia numărul zilnic al cazurilor noi confirmate de infectare cu coronavirus a coborât sub 9 mii.

CHIȘINĂU, 18 mai – Sputnik. În ultimele 24 de ore, în Rusia au fost confirmate 8926 de cazuri noi de COVID-19 în 81 de regiuni ale țării, 91 de pacienți au decedat, 2836 au fost externați, anunță Centrul operativ rus pentru combaterea pandemiei. Totodată, se subliniază că peste 40 la sută dintre cei nou confirmați sunt asimptomatici.

Заместитель председателя правительства РФ Татьяна Голикова - Sputnik Moldova
Rusia
În Rusia mortalitatea provocată de COVID-19 este 7,4 ori mai mică decât media în lume

Astfel, creșterea zilnică a numărului de bolnavi a coborât sub nouă mii de persoane.

Cele mai multe cazuri noi au fost descoperite la Moscova (3238), însă acest indicator s-a micșorat până la nivelul din luna aprilie. Capitala este urmată de regiunea Moscova (921) și Sankt Petersburg (425). De asemenea, 279 cazuri au fost înregistrate în regiunea Nijni Novgorod, 130 în regiunea Sverdlovsk, 117 – în Saratov, 115 în Breansk.

Astfel, numărul total al persoanelor infectate cu coronavirus în Rusia a ajuns la 290 678, dintre care 70 209 s-au vindecat, 2722 au decedat. Au fost efectuate peste șapte milioane de teste.

Potrivit Organizației Mondială a Sănătății, la nivel mondial sunt înregistrate peste 4,5 milioane de persoane bolnave, peste 306 mii au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0