Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dmitri Peskov urmează în continuare tratamentul contra COVID-19

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaЗаместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Заместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului nu știe deocamdată când va fi externat, însă și-a exprimat recunoștința pentru personalul medical care îl îngrijește.

CHIȘINĂU, 18 mai – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, continua să urmeze tratamentul împotriva COVID-19. În comentariile oferite presei ruse, acesta a declarat că este internat în continuare.

“Deocamdată, urmez tratamentul”, a spus Peskov.

Oficialul a mai menționat că nu știe exact când va fi externat. Totodată, el a ținut să aducă mulțumiri medicilor care au grijă de sănătatea lui.

Peskov a anunțat că este infectat cu coronavirus săptămâna trecută. De asemenea, testele au confirmat și infectarea soției sale, campioana olimpică Tatiana Navka.

Rezultat pozitiv Covid-19 - Sputnik Moldova
Rusia
Coronavirus în Rusia: numărul de cazuri noi a coborât sub 9 mii

Peskov a menționat că în prima zi după confirmarea infectării nu avea simptome, însă mai târziu s-a înregistrat o creștere a temperaturii corpului. După o examinare, medicii i-au diagnosticat o pneumonie bilaterală.

Anterior, au fost confirmați cu coronavirus premierul rus, Mihail Mișustin, ministrul Construcțiilor, Vladimir Iakușev, ministrul Culturii, Olga Liubimova și ministrul Științei și Învățământului Superior, Valerii Falkov.

Potrivit centrului operativ rus pentru combaterea pandemiei, bilanțul cazurilor de COVID-19 pe 18 mai a constituit 290,6 mii de persoane. Aproximativ 2,7 mii de pacienți au decedat, 70 mii de persoane s-au vindecat.

Vicepremierul Rusiei, Tatiana Golikova, anunțase mai devreme că media mortalității de coronavirus în țară este mai mica de 7,4 ori decât media la nivel mondial.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0