Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip, despre noile plecări din PDM: „Le urăm succes în echipa hoților de miliarde”

© Sputnik / OsmatescoПавел Филип Pavel Filip
Павел Филип Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție la noile plecări din partidul pe care îl conduce.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Președintele PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție după ce formațiunea pe care o reprezintă a mai pierdut doi membri - pe Ghenadie Verdeș și Vasile Bîtca. Acesta a scris că regretă plecarea colegilor din partid și că PDM ar fi supus unui atac din afară.

”Regret plecarea colegilor care nu au rezistat în fața metodelor josnice de convingere practicate de gruparea Șor-Candu. Partidul Democrat este supus unui atac furibund din afară. Cei care au încercat să pună mâna pe partid și nu au reușit - acum încearcă să-l distrugă. Dar nu vor reuși. Le urăm succes în echipa hoților de miliarde”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Astăzi Ghenadie Verdeș și Vasile Bîtca au părăsit fracțiunea Partidului Democrat și au anunțat că aderă la PRO Moldova. 

Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Politică
Încă doi deputați au părăsit rândurile Partidului Democrat și au aderat la PRO Moldova
Informația a fost făcută publică de inițiatorul grupului parlamentar PRO Moldova Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Anterior din Partidul Democrat au mai plecat 12 deputați, 10 dintre ei au aderat la grupul parlamentar PRO Moldova, iar alți doi au aderat la Partidul ȘOR. 

În prezent, actuala majoritate parlamentară, dar și Guvernul condus de Ion Chicu depinde de voința a doi deputați. Dacă atâția legislatori vor migra către formațiunile de opoziție, s-ar putea să fie depusă o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului de Miniștri, care ar avea șanse să fie votată. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0