Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi cazuri de deces din cauza COVID-19: Bilanțul a ajuns la 217

© STRCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale anunță că numărul persoanelor decedate în urma infectării cu COVID-19 a ajuns la 217.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor patru cazuri de deces din cauza COVID-19. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 117. În total, astăzi au decedat șase persoane.

Емкость с антигеном с меткой в лаборатории  - Sputnik Moldova
Care este cea mai predispusă grupa de sânge la COVID-19 - iată ce spune un biolog

”Numărul persoanelor decedate astăzi este de șase persoane. Unul dintre care este înregistrat și în rândul personalului medical. Un coleg medic. Fapt pentru care ne exprimăm condoleanțe pentru toți”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș.

Potrivit reprezentanților ministerului Sănătății astăzi au fost externate 17 persoane din spital.

”Numărul de persoane vindecate la ziua de astăzi sunt 17. Bilanțul fiind de 2425 de persoane vindecate. Astăzi au fost înregistrate cinci cazuri de îmbolnăvire a personalului medical: unul în rândul medicilor și 3 în rândul asistenților medicali și unul la personalul auxiliar”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș.

La această oră sunt 256 de pacienți în stare gravă, iar 19 persoane sunt conectate la respirație artificială.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0