Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Date actualizate: Alte 78 de cazuri confirmate de COVID-19

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Accesați arhiva multimediaВ школах Забайкалья прекращены занятия после выявления в регионе коронавируса
В школах Забайкалья прекращены занятия после выявления в регионе коронавируса - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 78 de persoane confirmate cu coronavirus. Numărul total de persoane infectate în țara noastră a ajuns la 6138.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Alte 78 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 6138. Dintre aceste, 2 425 au fost declarate vindecate și au fost externate. 

Coronavirus - Sputnik Moldova
Noi cazuri de deces din cauza COVID-19: Bilanțul a ajuns la 217

”Dacă ne referim la teste. Astăzi au fost efectuate 508 teste. Dintre care 360 au fost primare și 148 – repetate. Numărul total de teste efectuate fiind de 39 275”, a declarat secretarul de stat la Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale Constantin Rîmiș.

Cele mai multe cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate în Chișinău. 

”În Chișinău au fost înregistrate 35 de cazuri noi, în Transnistria – 14, Bălți – 8 cazuri, Ceadâr Lunga – 7 și în celelalte teritorii au fost înregistrate cazuri unice sporadice”, a precizat Constantin Rîmiș.

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a anunțat astăzi că numărul persoanelor decedate în urma infectării cu COVID-19 a ajuns la 217.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0