Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Poliția oferă detalii despre accidentul fatal din Capitală

© Sputnik / Valery Titievsky / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei vine cu informații despre teribilul accident care s-a produs în această noapte pe una din străzie Capitalei.

CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. Doi oameni au murit, iar alți patru au fost transportați la spital în urma unui accident rutier. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati a comunicat pentru Sputnik Moldova că viteza excesivă, nerespectarea regulilor de circulație și iresponsabilitatea sunt cauzele producerii teribilului accident.

Accident rutier în Capitală - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil în Capitală: Sunt morți - Imagini video șocante

Natalia Stati spune că totul s-a întâmplat în această noapte la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bulevardul Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe strada Ismail. În taxi era un pasager. În urma impactului mașina de model Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani și în care, în momentul impactului mai era și o pasageră. Ulterior, Logan-ul a tamponat un automobil „Wolkswagen”, care era parcat”, a precizat Natalia Stati.

În urma impactului în lanț, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, iar pasagera a murit la spital. Șoferii unităților de transport și pasagerele au fost transportați la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0