Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce rol joacă Vlad Plahotniuc în disensiunile din interiorul PDM

© Sputnik / Miroslav RotariAlexandru Jizdan
Alexandru Jizdan - Sputnik Moldova
Abonare
Politicieni și experți politici vorbesc despre faptul că disensiunile din cadrul Partidului Democrat ar fi orchestrate de către oligarhul Vlad Plahotniuc. Ce crede însă deputatul democrat Alexandru Jizdan?
Ce rol joacă Vlad Plahotniuc în disensiunile din interiorul PDM

Alexandru Jizdan a declarat, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, că nu deține dovezi referitoare la faptul că Vlad Plahotniuc ar influența deputații democrați să părăsească partidul. Parlamentarul admite însă că declarațiile și acțiunile foștilor săi colegi ar putea să nu fie întâmplătoare.  

Adrian Candu - Sputnik Moldova
Societate
Andrian Candu despre „cumpărarea” deputaților: Cum se aderă la Pro Moldova
”Care este rolul acestei persoane în politică, am doar supoziții. Atâta timp cât nu am dovezi, nu pot să mă pronunț. Se vorbește însă că din partea unui partid politic se propun sume mari unor deputați, primari, consilieri. Dacă acest lucru se întâmplă, înseamnă că elementele vechi încă mai persită în Moldova”, opinat Alexandru Jizdan.

Anterior, în cadrul emisiunii ”Sinteza Săptămânii”, politologul Corneliu Ciurea a declarat că prin plecarea deputaților democrați din majoritatea parlamentară se urmărește scopul de a distabiliza situația politică din țară și de a crea condiții pentru revenirea oligarhilor în politică. De asemenea, într-o postare pe Facebook, liderul PPDA, Andrei Năstase, a anunțat că ”în Republica Moldova se fac jocuri periculoase, iar Vlad Plahotniuc este pe drum spre Chisinau”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0