Comunicat important pentru londonezi: evitaţi cu orice preţ aceste mijloace de transport!

© AFP 2024 / Justin TALLISA bus in seen in front of the Houses of Parliament in London on June 10, 2017
A bus in seen in front of the Houses of Parliament in London on June 10, 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Transporturi din Marea Britanie (BTP) face recomandări importante londonezilor într-un comunicat publicat după ce premierul Boris Johnson a anunţat că unii angajați se pot întoarce la muncă dacă nu pot lucra de acasă.

BUCUREŞTI, 14 mai – Sputnik, Doina Crainic. Într-un comunicat publicat de Poliția Transporturi din Marea Britanie (BTP), instituţia îi sfătuieşte pe londonezi să evite transportul public „cu orice preț” dacă este posibil, potrivit mylondon.news

Игорь Додон Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Ce a discutat șeful statului cu reprezentanți ai companiilor de transport
De asemenea, londonezilor li se atrage atenţia că „trebuie să se obișnuiască cu un nou mod de a călători”.

Prim-ministrul Boris Johnson a anunţat că unii angajați au permisiunea de a se întoarce la birou dacă nu pot lucra de acasă, fiind însă sfătuiţi să încerce să nu folosească transportul public. Totuşi, mulți oameni au plecat spre locurile de muncă, aglomerând metrourile și autobuzele din Londra.

Poliția Transporturi îi îndeamnă pe cei care nu au neapărat nevoie să călătorească cu trenul sau cu metroul să rămână acasă sau să găsească alte moduri de transport.

Iar persoanele care nu pot evita să folosească metroul sau trenul în Londra sunt sfătuite să acorde cât mai multă atenţie călătoriei. Călătorii trebuie să poarte măşti de protecţie şi să se spele pe mâini înainte de a călători.

„Mesajul este clar: toată lumea ar trebui să evite transportul în comun dacă este posibil”, a declarat Sean O’Callaghan, reprezentant al Poliției Transporturi.

„Nu trebuie să subestimați imensa provocare logistică cu care se confruntă industria feroviară și personalul ei. Se iau măsuri suplimentare pentru a ne asigura că oamenii rămân în siguranță, inclusiv distanțarea socială și reducerea la minimum a supraaglomerării”, a adăugat acesta.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0