Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Simptomele de COVID-19 în cazul cărora bolnavul trebuie internat obligatoriu – opinie

CC0 / Pixabay / fernandozhiminaicela / Rezultat pozitiv Covid-19
Rezultat pozitiv Covid-19  - Sputnik Moldova
Abonare
O serie de simptome ale infecției COVID-19 fac necesară internarea în spital. Monotorizarea continuă de către medici fac posibilă salvarea pacientului atunci când starea acestuia se agravează.

CHIȘINĂU, 12 mai – Sputnik. Persoanele infectate cu noul coronavirus ar trebui să ceară ajutorul medicului dacă li se accentuează dificultățile de respirație și de sufocare. Acest lucru l-a afirmat medicul otolaringolog rus de categorie superioară Vladimir Zaițev, citat de presa de la Moscova.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 a mai făcut două victime. Numărul deceselor a trecut de 170

„Dacă aveți simptome de respirație problematică, sufocare, este sigur sută la sută că aveți nevoie de supravegherea medicului și de monitorizare în cadrul secției de spital”, a spus medicul.

Specialistul a spus că, într-o asemenea situație, medicii monitorizează constant starea pacientului. Și dacă se înregistrează o deteriorare a ei, pot imediat să-l intubeze pe pacient, cu utilizarea unui ventilator pentru plămâni.

La 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a declarat drept pandemie  infecția cu coronavirusul COVID-19.

Potrivit Universității John Hopkins din SUA, în ziua de 11 mai, numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în laborator depășise 4,1 milioane. La nivel mondial, până acum, peste 1,4 milioane de oameni s-au tratat de această infecție și aproape 283 de mii au murit.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0