Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 a mai făcut două victime. Numărul deceselor a trecut de 170

Abonare
COVID-19 continuă să facă victime. Două femei, de 80 și 88 de ani, au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Ambele paciente au decedat în Spitalul din Bălți.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Alte două femei au fost răpuse de coronavirus. Astfel, numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 171.

Femeia de 88 de ani era din raionul Fălești. Pacienta a fost internată la Spitalul din Bălți cu pneumonie bilaterală și insuficiență respiratorie acută. În cel de-al doilea caz, este vorba despre o femeie de 80 de ani din Bălți. Ea a fost internată în data de 13 aprilie la spitalul din oraș cu hipertensiune arterială, insuficienţă cardio-respiratorie și obezitate.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Ministerul Sănătății: Numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19 a scăzut simțitor

În prezent, sunt confirmate 4 927 de cazuri de COVID-19, dintre care 606 în regiunea transnistreană. Din numărul total de pacienți, 251 sunt în stare gravă, iar 21 de oameni sunt conectați la respirație artificială. 458 de pacienți au stare de gravitate medie, iar restul bolnavilor sunt în stare satisfăcătoare.

Până acum au fost confirmate 1 188 cazuri de infectare în rândul angajaţilor din sistemul de sănătate, printre care: medici - 283, asistenţi medicali - 434, felceri - 63, paramedici - 1, farmacişti - 19, personal auxiliar - 388 persoane.

În această perioadă, 477 lucrători medicali s-au vindecat. Pe parcursul zilei de ieri au fost externate 22 persoane. În total, 1 980 de pacienți s-au tratat de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0