Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un angajat al Penitenciarului din Rezina a fost reținut pentru trafic de droguri: Video

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение  - Sputnik Moldova
Abonare
Trei bărbați din raionul Șoldănești au fost plasați în arest pentru trafic de droguri, iar printre aceștia este și un angajat al Penitenciarului nr. 17 din Rezina. Acesta a fost reținut cu suportul angajaților Administrației Naționale a Penitenciarelor.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Trei bărbați din raionul Șoldănești sunt cercetați pentru trafic de droguri. Printre acești indivizi, este și un angajat al Penitenciarului nr. 17 din Rezina. Cei trei au fost reținuți pentru de 72 de ore, iar la solicitarea procurorilor, aceștia se vor afla în custodia statului încă 30 de zile.

Bărbații au vârste cuprinse între 33 și 44 de ani, iar doi dintre aceștia au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare. Suspecții acționau în baza unor roluri bine-determinate, fapt pentru care, cauza penală este cercetată sub aspectul crimei organizate.

Цирк - Sputnik Moldova
Societate
A anunțat alertă falsă cu bombă la Circul din Chișinău și a fost identificat

Potrivit ofițerilor de investigație, liderul grupului criminal cultiva și prelucra plantele de canabis, apoi le transmitea spre comercializare celorlalți membri, inclusiv angajatului Penitenciarului, care la fel, vindea drogurile.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au efectuat șapte percheziți, atât la domiciliile membrilor grupării, cât și la locurile de depozitare a drogurilor. În urma acestora, au fost depistate și ridicate peste trei kg de marijuana, care pe piața neagră valorează 450 de mii de lei, semințe de canabis pregătite pentru a fi plantate, cântar electronic și obiecte confecționate artizanal utilizate la consumul drogurilor. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, indivizii riscă până la 15 ani de pușcărie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0