Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A anunțat alertă falsă cu bombă la Circul din Chișinău și a fost identificat

© Sputnik / Мирослав РотарьЦирк
Цирк - Sputnik Moldova
Abonare
Un necunoscut a sunat la 112 și a declarat că pe acoperișul Circului din Chișinău se află un obiect explozibil. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, dar și o echipă de la Bomteh.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișnău, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că astăzi, la ora 11:45, un bărbat a sunat la 112 și a declarat că pe acoperișul Circului este amplasat un obiect explozibil.

Цирк  - Sputnik Moldova
Societate
Alertă cu bombă la Circul din Chișinău
La fața locului au intervenit au intervenit toate serviciile specializate, iar zona a fost încercuită conform procedurii. În urma verificărilor tuturor încăperilor și a spațiilor adiacente, specialiștii nu au depistat niciun obiect explozibil.

În urma acțiunilor speciale de investigație, oamenii legii au identificat autorul apelului fals. Acesta s-au dovedit a fi un minor cu vârsta de 13 ani, ajutat de un alt tânăr de 16 ani, ambii din municipiul Chișinău. În prezent, forțele de ordine stabilesc toate circumstanțele și motivul pentru care băieții au făcut acest apel.

Polițiștii precizează că aceștia sunt minori și nu vor putea fi trași la răspundere. Nu este prima dată când forțele de ordine primesc alerte false cu bombă la Circul din Chișinău. În data de 16 aprilie, un individ a sunat la miezul nopții la 112 și a alertat poliția.

Pentru astfel de încălcări, legea prevede o pedeapsă de până la doi ani de pușcărie. De la începutul anului, în Capitală au fost semnalate cinci cazuri de alertă falsă cu bombă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0