Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă cu bombă la Circul din Chișinău

© Sputnik / Мирослав РотарьЦирк
Цирк  - Sputnik Moldova
Abonare
Un necunoscut a sunat la 112 și a declarat că pe acoperișul edificiului se află un obiect explozibil. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, dar și o echipă de la Bomteh.

CHIȘINĂU, 16 apr. – Sputnik. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișnău, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că noaptea trecută, în jurul orei 23:55, un bărbat a sunat la 112 și a declarat că pe acoperișul Circului este amplasat un obiect explozibil.

Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău: Toată lumea evacuată - Foto

Imediat, la fața locului au intervenit reprezentanții batalionului de patrulare și reacționare operativă, dar și cei de la serviciului Bomteh. Zona a fost încercuită, iar în urma verificărilor tuturor încăperilor și spațiilor adiacente, specialiștii nu au depistat niciun obiect explozibil.

În prezent, forțele de ordine întreprind toate măsuri pentru a stabili circumstanțele și a identifica persoana care a sunat la Serviciul de Urgență 112. Dacă va fi găsit, individul riscă până la doi ani de pușcărie.

De la începutul anului, în Capitală au fost semnalate patru cazuri de alertă falsă cu bombă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0