Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident la Ungheni: O persoană a fost transportată la spital

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost transportat la spital în urma unui accident rutier care s-a produs la Ungheni.

CHIȘINĂU, 10 mai - Sputnik. Accident rutier la Ungheni. Potrivit poliției, un automobil marca Dacia, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 ani, se deplasa pe un drum secundar.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Accident fatal pe șoseaua Chișinău - Ungheni: Un bărbat și un copil au murit pe loc

Șoferul nu i-a acordat prioritate unui autoturism marca Mercedes, condus de un bărbat de 20 ani, care se deplasa regulamentar pe strada Vasile Alecsandri din Ungheni și astfel cele două vehicule s-au ciocnit. În urma accidentului rutier, conducatorul automobilului Dacia a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale.

„Oamenii legii au constatat că șoferii nu erau în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului rutier”, a precizat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Poliția investighează toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Șoferul, care se va face vinovat de producerea accidentului va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0