Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident fatal pe șoseaua Chișinău - Ungheni: Un bărbat și un copil au murit pe loc

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și un copil de aproximativ trei ani au murit pe loc în urma unul grav accident produs pe șoseaua Chișinău - Ungheni.

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Tragedie cumplită pe șoseaua Chișinău - Ungheni.

Accident grav în raionul Briceni - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav în raionul Briceni: Un șofer a ajuns cu mașina într-un copac - Poze
Un accident grav a curmat viața unui bărbat de 24 de ani și a unui copil de aproximativ 3 ani. Poliția a fost alertată de către un martor în jurul orei 13:00.

Oamenii legii au stabilit că un șofer în vârstă de 34 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes, se deplasa pe șosea din direcția Călărași spre Chișinău și a efectuat o depășire regulamentară, însă din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit frontal cu automobilul marca Nissan care venea din direcția Chișinăului.

„La volanul mașinii de model Nissan se afla un bărbat de 24 ani și avea ca pasageri o femeie și un copil de aproximativ 2-3 ani”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni. 

În urma impactului, șoferul din automobilul Nissan și copilul au decedat pe loc, iar femeia și șoferul aflat la volanul Mercedess-ului au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme. Oamenii legii se află la fața locului șu urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0