Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Chișinău anunță mai multe evenimente culturale pentru luna mai

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Chișinău va organiza o serie de evenimente culturale până la sfârșitul lunii mai. Acestea vor fi transmise online, inclusiv pe paginile de Facebook ale municipalității.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Pentru sâmbătă, 9 mai, Primăria Chișinău anunță un program literar-artistic consacrat Zilei Victoriei, comemorării celor căzuți pentru Independența Patriei și marcării Zilei Europei.

În perioada următoare, municipalitatea va mai organiza o serie de evenimente culturale dedicate sărbătorilor oficiale marcate în luna mai, sub formă de programe literar-artistice, concursuri internaționale, expoziții de arte plartice și tururi virtuale ale expozițiilor Muzeului Orașului Chișinău.

Din cauza pandemiei COVID-19 și restricțiilor la desfășurarea acțiunilor în masă, Direcția Cultură a Primăriei invită publicul să urmărească online evenimentele planificate.   

Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Chișinăul va avea un Plan General Urbanistic: Ion Ceban a semant un acord în acest sens
Din 1 și până pe 30 mai se desfășoară Concursul Internațional DoReMiFest, organizat în colaborare cu Asociația „DoReMiFest”, la care vor participa 300 de concurenți din România, Ucraina, SUA, Germania, Spania, China, Danemarca.

Din 27 aprilie și până pe 15 mai, în format online se desfășoară Expoziția de arte plastice organizată de Școala municipală de Arte Plastice „A. Șciusev”, în colaborare cu Muzeul Orașului, dedicată Zilei Internaționale a Muzeelor 2020, cu genericul „,Muzeele pentru egalitate, diversitate și incluziune”.

Pe 18 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor, va avea loc lansarea a 4 tururi virtuale pe la expozițiile Muzeului Orașului. În cadrul evenimentului va fi prezentată o anumită perioadă de dezvoltare a orașului Chișinău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0