Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi informații despre evoluția coronavirusului: Câte persoane s-au îmbolnăvit într-o zi

CC0 / Pixabay / fernandozhiminaicela / Rezultat pozitiv Covid-19
Rezultat pozitiv Covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat informații actualizate despre situația epidemiologică din țară.

CHIȘINĂU, 8 mai - Sputnik. Viorica Dumbrăveanu a declarat că astăzi au fost prelevate 874 de probe de la persoane cu simptome de coronavirus, iar în urma procesării lor s-au confirmat 123 de cazuri de îmbolnăvire. 

Femeie pe bicicletă în Italia
 - Sputnik Moldova
Politică
Dodon spune că pericolul COVID-19 va persista un an: Ce restricții vor mai fi ridicate

Numărul total al persoanelor infectate a ajuns astfel la 4728, dar cazuri active sunt în prezent doar 2752. De la declanșarea epidemiei 1826 de pacienți s-au vindecat, iar 150 au decedat. În ultimele 24 de ore 89 de persoane care au învins coronavirusul au fost externate. 

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Chișinău - 45. În stânga Nistrului s-au confirmat 11, în raionul Basarabeasca - 7, la Bălți, Cahul, Sângerei, Ștefan Vodă, Strășeni - câte 5 cazuri, la Călărași și Ialoveni - câte 4 cazuri, la Căușeni, Ceadîr-Lunga, Criuleni, Fălești - câte 3 cazuri, la Telenești și Edineț - câte 2 cazuri, iar la Anenii Noi, Comrat, Drochia, Glodeni, Orhei, Rezina, Râșcani, Soroca și Ungheni - câte un caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0