Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii din Moscova vor putea veni acasă cu avionul: Două curse charter, autorizate

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că au fost autorizate de Comisia pentru Situații Excepționale două curse charter Moscova-Chișinău.

CHIȘINĂU, 8 mai - Sputnik.  Două curse charter suplimentrare de repatriere a cetățenilor Republicii Moldova din Moscova vor fi operate de compania aeriană  „Air Moldova”, care a fost desemnată câștigătoare a concursului.

Avion - Sputnik Moldova
Societate
Noi curse charter de repatriere până pe 17 mai: Prețul biletelor de avion

Astfel, prima cursă va fi efectuată în data de 10 mai și vor fi aduși acasă din capitala Federațeii Ruse 220 de pasageri. Costul unui bilet este de 102 euro. Cea de-a doua cursă va fi efectuată în data de 17 mai și vor fi aduși acasă, la fel, 220 de moldoveni. Costul biletului fiind tot de 102 euro. 

Conform procedurii stabilite anterior de Comisia pentru Situații Excepționale, pentru călătorii cu curse chearter sunt selectați cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu data de 29 martie.

Prioritate au studenții, persoanele aflate la tratament medical și cetățenii aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele de așteptare vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie. Lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice pate fi găsită aici. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0