Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reținut în Chișinău pentru escrocherii cu apartamente: Cum îi păcălea pe oameni - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost reținut și plasat în arest preventiv pe 30 de zile, sub acuzația că ar fi săvârșit mai multe escrocherii. Este învinuit că se pretindea proprietar al unor apartamente pe care le oferea cu chirie, săvârșind cel puțin 8 asemenea episoade.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Un tânăr de 19 ani, originar din raionul Călărași, a fost reținut și este cercetat penal ]n Chișinău, în arest preventiv, pentru comiterea mai multor escrocherii. În cadrul acțiunilor procesual-penale, bărbatul și-a recunoscut vinovăția, informează Poliția capitalei.

Ofițerii de investigație de la Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani susțin că bărbatul, în anii 2019 și 2020, a comis cel puțin 8 escrocherii în capitală.

Stanislav Rusu - Sputnik Moldova
Atenție mare când pășiți pragul unei agenții de turism: Șarlatanii au liber la escrocherii

Cercetările au arătat că tânărul închiria apartamente pentru câteva zile, iar ulterior se dădea drep proprietarul lor, le dădea în chirie altor persoane și dispărea după ce obținea banii.

Părțile vătămate au fost „prejudiciate considerabil”, potrivit Poliției Chișinău.

Tânărul, plasat în arest pentru 30 de zile, este cercetat penal pentru escrocherie, o infracțiune care se pedepsește cu amendă în mărime de la 27.500 de lei până la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 până la 240 de ore sau cu închisoare de până la 3 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0