Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce i s-a întâmplat unui minor care a ieșit să se plimbe în parc - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание  - Sputnik Moldova
Abonare
Un minor a tras o sperietură zdravănă în timp ce se plimba prin parcul ”Valea Trandafirilor” din Capitală. Acesta a fost atacat de trei indivizi.

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Trei tineri din Chișinău au fost reținuți de oamenii legii pentru că au atacat, jefuit și amenințat cu un cuțit un minor de 15 ani. Totul s-a întâmplat în parcul ”Valea Treandafirilor” din Capitală. 

Cătușe și bancnote - Sputnik Moldova
Societate
Tâlhar de la o vârstă fragedă: Iată ce a făcut un minor de 13 ani - Video

Atacatorul de 21 de ani a acționat în comun cu încă doi tineri de 18 ani, în noaptea de 3 mai. Tinerii l-au bătut pe minor și i-au furat telefonul mobil de model Samsung A50, un rucsac, o boxă de model ”JBL Extrime 2″. Indivizii i-au cauzat minorului un prejudiciu material în suma de 10 900 de lei.

Oamenii legii au reținut pe urme fierbinți suspecții de 18 ani. Asupra lor au fost depistate bunurile materiale sustrase de la minor, iar ulterior a fost găsit și tânărul de 21 de ani. 

Cei trei indivizi sunt reținuți pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău și sunt cercetați penal pentru tâlhărie. Conform legislației în vigoare, ei riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0