Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Două localități dintre cele opt ies din carantină: Când va fi ridicat regimul în celelalte

© Photo : Miroslav RotariOrașul Soroca în carantină
Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia pentru Situații Excepționale a decis astăzi că în două dintre cele opt localități aflate în carantină va fi ridicat regimul de carantină.

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Premierul Ion Chicu a făcut declarații după ședința de marți a Comisiei pentru Situații Excepționale. 

Așa cum a fost anunțat ieri, astăzi s-a discutat despre ridicarea carantinei în localitățile care se află sub acest regim. 

Shopping - Sputnik Moldova
Societate
Studiu: Cum ne va schimba viața pandemia de COVID-19

Astfel, municipiul Soroca iese din carantină în data de 8 mai.

”Cunoaștem că aici am avut un focar mare, dar în ultima perioadă avem o scădere a cazurilor de contaminare. Din 24 aprilie nu s-a înregistrat niciun caz nou de contaminare, astfel regimul de carantină va fi ridicat”, a declarat Ion Chicu. 

Iar în data de 11 mai iese din carantină orașul Glodeni. Premierul menționat că a fost analizată situația și în celelalte localități aflate în carantină, dar deocamdată situația epidemiologică nu permite acest lucru. 

În prezent se află în carantină municipiul Soroca, orașul Ștefan Vodă și satul Talmaza din raionul Ștefan Vodă, orașul Glodeni, satul Etulia și Cișmichioi din UTA Găgăuzia, satul Valea Perjei din raionul Taraclia, dar și localitatea Brânzeni din raionul Edineț.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0