Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată câte persoane aflate în căutare au fost reținute de polițiști timp de o săptămână

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reținut, timp de o săptămână, 25 de persoane care se aflau în căutare pe teritoriul țării.

CHIȘINĂU, 4 mai - Sputnik. Poliția Capitalei informează că timp de o săptămână au fost reținute 25 de persoane dintre care: 19 se aflau în urmărire penală pentru comiterea furturilor, circulaţia ilegală a drogurilor, huliganism și alte infracțiuni, iar 6 persoane ca debitori de stat.

Мотоцикл - Sputnik Moldova
Societate
Motociclist prins beat de poliție: ”De la lege e dat acum să bei câte 50 de grame” - Video

Oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a reține persoanelor ce se află în urmărire penală și care se eschivează de la organele de drept.

Anterior, oamenii legii au reținut un tânăr de 29 de ani, locuitor al Capitalei. Acesta ar fi comis mai multe furturi din automobile parcate în curtea blocurilor de locuit.

Polițiștii au acumulat probe concludente în privința tânărului și au stabilit că acesta, în perioada ianuarie-aprilie, a comis cel puțin 12 furturi din automobile. Conform informațiilor acumulate în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, forțele de ordine au stabilit că individul pătrundea în automobil prin deteriorarea lacătului, de unde sustrăgea bunurile materiale ce se aflau în interior. Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0