Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Motociclist prins beat de poliție: ”De la lege e dat acum să bei câte 50 de grame” - Video

CC0 / Pixabay / raffalel / Мотоцикл
Мотоцикл - Sputnik Moldova
Abonare
Un motociclist a fost prins de către inspectorii de patrulare circulând în stare de ebrietate. El a încercat să le explice polițiștilor cum a ajuns să urce pe motocicletă fiind beat.

CHIȘINĂU, 11 apr - Sputnik. Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au surprins în trafic un motociclist care se deplasa haotic și cu viteză excesivă prin localitatea Vărzăreşti din raionul Nisporeni. Polițiștii i-au cerut șoferului să oprească, dar acesta a ignorat somațiile.

În cele din urmă, acesta a ajuns cu motocicleta în poarta unei gospodării. Inspectorii de patrulare au stabilit că șoferul este locuitor al satului Vărzărești și are 21 de ani.

Tânărul a fost supus testului alcoolscopic, care a stabilit că era în stare de ebrietate. 

Șoferul a explicat că a consumat alcool la recomandarea medicului, pentru a preveni infectarea cu COVID-19, fiind ferm convins că acest lucru este prevăzut în legislație. ”De la lege e dat acum să bei câte 50 de grame” - a spus șoferul. 

Motocicleta a fost ridicată și dusă la o parcare specială. Pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră, șoferul riscă o amendă de până la 1200 lei, iar pentru ignorarea indicațiilor legale ale ofițerilor de patrulare - o amendă de până la 25 000 lei. Încă o amendă de 25 000 de lei riscă pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. 

Potrivit poliției, tânărul nu este la prima abatere de la lege. El a fost sancționat de două ori pentru încălcări similare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0