Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Elevii, scutiți de susținerea tezelor: Mediile vor fi încheiate cu minimum două note

© Sputnik / Miroslav RotariПервый звонок
Первый звонок - Sputnik Moldova
Abonare
Elevii din țara noastră vor fi scutiți de susținerea tezelor la acest sfârșit de an școlar. Mediile vor fi încheiate cu minimum două note.

Экзамен - Sputnik Moldova
Societate
Ministerul Educației: Ultimele informații despre susținerea Bacalaureatului
CHIȘINĂU, 4 mai - Sputnik. Elevii nu vor trebui să susține teze la acest sfârțit de an. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Igor Șarov.

”Elevii vor fi scutiți de susținerea tezelor trimestriale. Mediile vor fi încheiate cu minim două note. Mediile semestriale anuale se încheie pentru toți elevii și toți elevii vor fi promovați în anul următor în baza rezultalor obținute în semestrul întâi și rezultatele din semestrul al doilea cu cel puțin două note”, a precizat într-un briefing de presă ministrul Educației, Culturii și Cercetării a Republicii Moldova, Igor Șarov. 

Șarov a mai declarat că admiterea în clasa a zecea se va face conform condițiilor stabilite ulterior de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Consiliile profesorale, inclusiv cele de promovare și absolvire, se vor organiza în conformitate cu cerințele sanitare stabilite pe durata pandemiei și în formatul stabilit de administrația instituției de învățământ. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0