Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sârșit tragic pentru un bărbat din raionul Hâncești: Acesta s-a înecat într-un iaz

Abonare
Un bărbat de 52 de ani din satul Caracui s-a înecat într-un iaz. Salvatorii au avut nevoie de mai bine de 3 ore pentru a scoate trupul neînsulfețit la suprafață.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apropiații bărbatului au sunat la 112 și au anunțat că acesta a dispărut și presupun că s-a înecat în iazul din apropierea satului Caracui, raionul Hâncești.  

Un minor s-a înecat la scăldat în UTA Găgăuzia - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie cumplită în raionul Drochia: Un copil de opt ani a fost găsit mort lângă un râu
La fața locului s-a deplasat un echipaj de salvatori și scafandrieri, iar după mai bine de trei ore de căutări, au găsit cadavrul bărbatului. Polițiștii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele acestui incident.

În același timp, salvatorii îndeamnă cetățenii să fie prudenți pentru a evita cazurile de înec. Conform datelor IGSU, de la începutul acestui an, patru persoane și-au pierdut viața în bazinile acvatice din țară.

Ultimul caz a avut loc săptămâna trecută în raionul Drochia. Un băiat de opt ani a fost descoperit fără suflare lângă râul Cubolta. Oamenii legii au stabilit că minorul a plecat de acasă la ora 19:00, în direcția râului, iar peste un sfert de oră, unchiul său l-a depistat mort aproape de mal.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0