Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie cumplită în raionul Drochia: Un copil de opt ani a fost găsit mort lângă un râu

Abonare
Un băiat de opt ani din raionul Drochia fost descoperit fără suflare, aseară, lângă râul Cubolta. Potrivit poliției, copilul a plecat de acasă în jurul orei 19:00, iar la scurt timp unchiul său l-a găsit mort.

CHIȘINĂU, 30 apr. – Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că, aseara, la ora 20:30, un bărbat din satul Moară de Piatră, raionul Drochia, a sunat la 112 și a anunațat că un copil de 8 ani a plecat spre râul Cubolta, care trece prin localitate, iar acolo s-ar fi înecat. 

înec, salvatori - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie la scăldat: Un bărbat din Nisporeni s-a înecat într-un lac din Chișinău

Oamenii legii au stabilit că băiatul a plecat de acasă la ora 19:00 în direcția râului, iar peste un sfert de oră unchiul său în vârstă de 40 de ani l-a depistat mort aproape de mal.

Trupul neînsulfețit al copilului urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a fi stabilită cauza exactă a decesului.

Forțele de ordine susțin că minorul era dintr-o familie care nu este social-vulnerabilă, iar părinții mai cresc un copil. Polițiștii au inițiat o achetă pentru a stabili toate circtumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0