Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernul Rusiei interzice cumpărarea mărfurilor străine la achizițiile de stat

© Sputnik / Сергей Субботин / Accesați arhiva multimediaДом правительства РФ
Дом правительства РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul Federației Ruse a interzis procurarea mărfurilor străine prin achizițiile de stat, cu unele excepții.

BUCUREȘTI, 2 mai – Sputnik. Guvernul a interzis procurarea prin achizițiile de stat a unor mărfuri industrial străine, cu excepția unor producții ale statelor din Uniunea Economică Eurasiatică (Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan).

ONU - Sputnik Moldova
Avertizare ONU, „Pericol imediat”: 1,6 miliarde de oameni pot rămâne fără mijloace de trai
Hotărârea guvernului a fost semnat de prim-ministrul Mihail Mișustin.

Interdicția nu vizează mărfurile care nu sunt produse în Rusia, mărfurile care a o valoare mai mica de o sută de mii de ruble, precum și achizițiile mai mici de un million de ruble.

În listă, în special, au fost incluse automobilele, camioanele, macarale, mașini anti-incendiu, mașini pentru servicii de salvare și poliție, ambulanțele, navele de croazieră și de excursii, feriboturi, tanchere pentru petrol, gaz, produse chimice, elicoptere și unele tipuri de mobile.

În document există și unele excepții: piese și materiale consumabile pentru mașini și echipamente; achizițiile pentru FSB, FSO și SVR, serviciul de spionaj al Ministerului Apărării, MAI, Garda Națională și direcțiile administrației prezidențiale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0