Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nichiforciuc, despre aderarea lui Glavan la grupul parlamentar "Pro Moldova"

© Sputnik / Rodion ProcaEugeniu Nichiforciuc
Eugeniu Nichiforciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PDM Eugeniu Nichiforciuc a venit cu o reacție la anunțul Ruxandei Glavan că părăsește Partidul Democrat și aderă la grupul parlamentar "Pro Moldova", codus de Andrian Candu.

Заседание Парламента 18_06_2019 Парламент Parlament ПДМ демократы PDM  - Sputnik Moldova
Politică
„Adio PDM”: Încă un deputat părăsește fracțiunea PDM
CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik. Deputatul PDM Eugeniu Nichiforciuc a a scris pe pagina sa de Facebook că regertă decizia luată de Ruxanda Glavan și că ar fi preferat ca aceasta să aibă răbdare până luni.

 

"Politica înseamnă lupta pentru democrația internă în partid spre binele țării. Îmi pare rău că colega noastră doamna Ruxanda Glavan a luat această decizie. Înțeleg și de ce. Este adevărat că a avut multe motive, dar era mai bine să discutăm în interiorul partidului înainte de a face acest pas. Aș fi preferat să aibă răbdare până luni, când democrația veritabilă din PDM va mai face un pas înainte", a scris Eugeniu Nichiforciuc.

Ieri, și președintele PDM, Pavel Filip, a scris că regretă plecarea Ruxandei Glavan din formațiunea pe care o conduce.

Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Politică
Sondaj de opinie: Cinci partide ar intra în viitorul Parlament - iată care sunt ele
"Plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare - ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale", a menționat Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Ruxanda Glavan a anunțat vineri că părăsește fracțiunea parlamentară a PDM și că aderă la grpul parlamentar "Pro Moldova". Anterior, mai mulți membri ai PDM au părăsit partidul și au format grupul parlamentar "Pro Moldova"

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0