Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop: Previziunile lunii mai 2020

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Luna mai 2020 vine cu câteva retrogradări și evenimente cosmice majore, care par să reflecte unele situații sociale și economice cu care se va confrunta omenirea din cauza restricțiilor impuse în această perioadă.
Horoscop: Previziunile lunii mai 2020

În ultima lună din primăvara anului 2020, câteva planete încep să retrogradeze: Saturn (la 11 mai, în Vărsător), Venus (la 13 mai, în Gemeni) și Jupiter (la 14 mai, în Capricorn). Potrivit astrologului Cristina Oxentii, aceste retrogradări ar putea aduce unele consecințe ce ar putea afecta activitățile noastre, atât la nivel individual, cât și la nivel de societate. Astrologul susține că luna mai ne oferă tuturor șansa de a ne restructura viața și de a concepe soluții noi.

"Va fi o lună mai activă, oamenii vor căuta soluții cum să iasă din impas. Se va accentua tendința de a clarifica lucrurile, de a soluționa problemele financiare sau de a reporni afacerile. Această lună va impune oamenii să-și regândească unele principii și valori", a menționat astrologul.

Totodată, Cristina Oxentii spune că în perioada 13 mai - 25 iunie ar fi bine ca oamenii să se abțină să ia careva decizii importante pe plan sentimental. De asemenea, în perioada 11– 22 mai ar fi bine să vă abțineți să faceți careva investiții.

"Ași spune că în această perioadă nu este benefic să organizați careva evenimente. Planeta dragostei se întoarce cu spatele. În general, anul 2020 este un an plin de încercări pentru cupluri, iar tendințele astronomice arată că numărul divorțurilor va crește. Ceea ce ține de aspectul financiar, recomand să nu riscați în a doua jumătate a lunii mai", a precizat ea.

În același timp, Cristina Oxentii a remarcat că luna mai 2020 se va încheia cu un eveniment astrologic deosebit: o conjuncție între Mercur și Nodul Nord, ale cărei efecte se vor manifesta între 27 și 29 mai, iar acest lucru ar putea influența la apariția unor noi idei, dezvoltare și progres.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0