Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pacientă cu COVID-19: A facut o funie din cearșafuri și a fugit din spital pe fereastră

© STRCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie de 34 de ani, testată pozitiv cu COVID-19, a fugit de la Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail” din Capitală.

CHIȘINĂU, 30 apr - Sputnik. O femeie de 34 de ani, testată pozitiv cu COVID-19, a fugit în această dimineață din spital. Totul s-a întâmplat în jurul orei 07:00. Femeia a facut o funie din cearșafuri și a evadat pe fereastră.

Сотрудник клиники упаковывает биоматериал - Sputnik Moldova
Societate
Noi detalii despre minora infectată cu COVID-19, care a fugit din spital

Pacienta originară din raionul Edineț a fugit din Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail”, fiind internată în secția chirurgie septică în data de 12 aprilie cu simptome de COVID-19. Ulterior, i-a fost confirmată prezența virusului în organism.

”Din cele comunicate de medici, în seara zilei de ieri femeia se afla în salon, iar dimineață medicul a depistat că aceasta lipsește”, a precizat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Cazul a fost înregistrat de oamenii legii și sunt întreprinse toate măsurile pentru ca femeia să fie găsită. În această operațiune au fost implicate toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției.

Ea riscă o amendă de până la 25 de mii de lei. Nu este pentru prima dată când un pacient cu COVID-19 fuge dintr-o instituție medicală. Recent, o minoră de 17 ani, diagnosticată cu noul coronavirus, a fugit din Spitalul Clinic de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău, dar a fost găsită în scurt timp de oamenii legii. Fata a fost depistată în localitatea Visoca din raionul Soroca.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0