Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Rusia: numărul cazurilor a trecut de 100 de mii

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaСотрудники скорой помощи в защитных костюмах на территории больничного комплекса в Коммунарке
Сотрудники скорой помощи в защитных костюмах на территории больничного комплекса в Коммунарке - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus în Rusia a depășit 100 de mii, în ultimele 24 de ore au fost înregistrați 7099 de pacienți noi cu COVID-19.

BUCUREȘTI, 30 apr – Sputnik. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Rusia a depășit 100 de mii, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7099 de cazuri noi, anunță Centrul operativ pentru combaterea COVID-19.

Режиссер Полина Бернэт на фестивале «Дорога на Ялту» в 2019 году - Sputnik Moldova
Rusia
În premieră în istoria TV: cum va avea loc festivalul “Drumul spre Ialta”
În același timp, în ultimele 24 de ore au decedat 101 persoane, 1333 persoane s-au vindecat. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 106 498 (în creștere față de ziua de ieri cu 7,1 la sută) în 85 de regiuni ale țării, au decedat 1073 persoane, s-au însănătoșit 11 619.

Aproximativ 40 de la sută din noii bolnavi sunt asimptomatici. Cea mai mare parte din noii infectați se află la Moscova – 3093, regiunea Moscovei – 793, Sankt Petersburg – 336.

Potrivit ultimelor date ale Organizației Mondiale a Sănătății, la nivel mondial au fost înregistrate peste trei milioane de cazuri. Aproximativ 208 mii de persoane au decedat. În același timp, potrivit evaluărilor Universității John Hopkins, numărul total al cazurile de infectare este mai mare – peste 3,2 milioane de cazuri și 228 mii de decedați.

Cele mai multe victime se înregistrează în Statele Unite, fiind urmate de Spania, Italia, Franța, Germania, Marea Britanie, Turcia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0