Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Viorica Dumbrăveanu: 26 de pacienți cu COVID-19 sunt în stare extrem de gravă

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat date actualizate despre evoluția COVID-19 în țara noastră.

CHIȘINĂU, 29 apr - Sputnik. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat date actualizate despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova. Potrivit oficialului, 26 de persoane se află în stare extrem de gravă și sunt conectate la aparate de respirație dirijată.

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii care au revenit din Franța cu autocarele au trecut frontiera pe jos - Detalii

Numărul pacienților care se află în stare gravă - 218 oameni. În cazul a 335 de persoane, starea de sănătate este de gravitate medie. Ceilalți pacienți sunt în stare satisfăcătoare. Pe parcursul a 24 de ore, asistența medicală urgentă a fost solicitată în cazul a 1882 de persoane.

Până în prezent, au fost tratate în total de coronavirus 1114 persoane. 

”Până la momentul actual au fost investigate 17 228 de persoane. Cu rezultat pozitiv avem 3638 de persoane. Cazuri de import sunt 141 și cazuri cu transmitere locală - 3497”, a precizat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

Amintim că din data de 27 aprilie au fost permise mai multe activități în țara noastră, după mai multe săptămâni de măsuri stricte. Oamenii au voie acum să iasă în parc, magazinele care comercializează mărfuri cu amănuntul sunt deschise, la fel și librăriile și saloanele auto. În plus, sunt disponibile serviciile de reparație și curățenie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0