Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Training online: Sfaturi prețioase pentru o relație armonioasă, oferite de un psiholog

© Photo : Facebook / Diviricean SandaDiviricean Sanda
Diviricean Sanda - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 6 mai - 2 iunie se va desfășura o nouă ediție a Trainingului Maraton "Calea ta spre o relație armonioasă cu partenerul". Despre concepția acestui training și importanța lui am aflat de la autoarea proiectului, psihologul Sanda Diviricean.
Training online: Sfaturi prețioase pentru o relație armonioasă, oferite de un psiholog

Atunci când ai o relație armonioasă cu partenerul, viața devine o binecuvântare, ai un sentiment unic de împlinire și de satisfacție, spune psihologul Sanda Diviricean.

Relația de familie reprezintă un subiect mereu actual, în special acum, când oamenii sunt impuși să stea acasă în carantină și petrec mai mult timp cu partenerul de viață.

Psihologul Sanda Diviricean a dezvăluit în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" că de fapt în perioada de autoizolare relațiile de familie pot fi puse la grea încercare, iar partenerii se pot confrunta cu diverse neînțelegeri sau să observe unele probleme despre care nici nu bănuiau că ar putea exista în viața lor.

"Acest training este bine-venit în special în această perioadă când unele cupluri se confruntă cu diverse probleme. Desigur că trainingul a fost conceput pentru toți cei care-și doresc o viață armonioasă și fericită în cuplu, dar și pentru cei care-și doresc să învețe cum să procedeze sau să evite anumite momente tensionate", a dezvăluit ea.

Potrivit ei, durata trainingului-maraton este de o lună, iar participanții vor primi informații audio, video, scrise și grafice, o dată la trei zile. Acesta se va desfășura online, pe platforma Telegram. Mai mult, participanții vor avea de efectuat și mici teme pentru acasă.

Psihologul cu o experiență de peste 12 ani a menționat că la acest training online vor fi abordate mai multe situații. Una dintre temele abordate va fi despre convingerile partenerilor, care uneori se dovedesc a fi total greșite.

"Unele femei consideră că ele pur și simplu nu merită să fie fericite. Bărbații pot avea convingerea că vor fi iubiți și apreciați doar dacă vor face mulți bani sau vor avea o mașină de lux. Este adevărat că trebuie întotdeauna să tindem la o viață mai bună, însă uneori unele convingeri ne împiedică să ne bucurăm de lucruri mărunte și să fim cu adevărat fericiți", a subliniat psihologul.

De menționat că Trainingul Maraton "Calea ta spre o relație armonioasă cu partenerul" se află la cea de-a doua ediție. Prima ediție s-a desfășurat în lunile februarie și martie și a adunat 147 de participanți.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0