Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferul tirului care transporta peste un milion și jumătate de euro, în arest preventiv

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale vine cu informații despre șoferul tirului în care a fost găsit penste un milion și jumătate de euro.

CHIȘINĂU, 28 apr – Sputnik. Șoferul tirului în care au fost depistate 1,5 milioane de euro a fost plasat sub arest preventiv, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Money - Sputnik Moldova
Societate
Captură record la vamă: Peste 1,5 milioane de euro ascunse în habitaclul unui camion

Într-un comunicat de presă este precizat că astăzi Curtea de Apel Chișinău a admis demersul PCCOCS și a dispus plasarea în arest preventiv pentru 30 de zile a șoferului. Potrivit informațiilor, acesta a mai fost anterior plasat în arest la domiciliu de către Judecătoria Ciocana.

Banii depistați în tirul cu pricina au fost supuși expertizei. În urma examinării aceștia s-au dovedit a fi autentici, iar suma exactă este de 1 milion 570 de mii 735 de euro. La solicitarea procurorilor PCCOCS, banii au fost sechestrați. Totodată, a fost pus sub sechestru și cap-tractorul, dar și remorca tirului. Pentru tentativă de contrabandă, persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani. Urmărirea penală și măsurile speciale de investigație continuă, în vederea identificării tuturor circumstanțelor cu urmează a fi stabilite pe acest caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0