Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un oficial din Ungaria vine la Chișinău: Cine este și ce va face pe timp de pandemie

© Sputnik / Miroslav RotariПравительство РМ
Правительство РМ - Sputnik Moldova
Abonare
O vizită de lucru a unui oficial al Ungariei în Republica Moldova a fost anunțată pentru astăzi. Iată cine vine.

CHIȘINĂU, 28 apr – Sputnik. Ministrul de Externe al Ungariei vine astăzi la Chișinău, informează serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Intergării Europene.

Svetlana Cebotari - Sputnik Moldova
Câte persoane tratate de COVID-19 au donat plasmă sanguină săptămâna precedentă

Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter SZIJJÁRTÓ, va avea o întrevedere cu ministrul de Externe al Republicii Moldova, Oleg Țulea.

Cei doi miniștri vor participa, mai întâi, la ceremonia de transmitere a lotului de asistență umanitară oferit țării noastre de Guvernul Ungariei, care include echipament medical de protecție. Ulterior cei doi oficiali vor susține o conferință de presă.

În cadrul întrevederii vor fi abordate modalitățile de intensificare a relațiilor moldo-ungare în diverse domenii de interes reciproc, inclusiv colaborarea în gestionarea crizei cauzate de pandemia Covid-19.

De la începutul declanșării pandemiei coronavirusului în țara noastră au ajuns ajutoare materiale din partea Chinei, Federației Ruse, României, Uniunii Europene, dar și a mai multor organizații internaționale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0