Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă 157 de cazuri de infectare cu noul coronavirus - Detalii

© Photo : Пресс-служба мэра и правительства Москвы / Accesați arhiva multimediaМедицинский работник маске настраивает оборудование
Медицинский работник маске настраивает оборудование - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile au prezentat date actualizate privind starea epidemiologică în Republica Moldova. Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore a crescut la peste 150.

CHIȘINĂU, 28 apr - Sputnik. Alte peste 150 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

O fabrică de tricotaj din Chișinău s-a reprofilat și produce măști - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Afaceri reprofilate: O fabrică de tricotaj din Chișinău produce acum măști de protecție

Precizarea a fost făcută după ședința Centrului Unic de Control, de către ministruș Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Astfel, numărul total ajunge la 3638 de persoane. Din numărul total de 157 de persoane infectate, doar una a contactat virusul din afară, mai exact, persoana este revenită din Federația Rusă.

Dumbrăveanu informează că și numărul persoanelor tratate se apropie de 1000. Din toți cei peste 3600 de pacienți, 975 au fost tratați și externați din instituțiile medicale. Tot astăzi au fost înregistrate trei decese. Dumbrăveanu a mai informat și despre două focare de coronavirus, ambele din sistemul medical. Unul este în cadrul asistenței medicale urgente din Chișinău, unde sunt infectate 19 persoane, și altul în cadrul spitalului clinic din municipiul Bălți. 11 persoane din cadrul secțiilor de terapie și urologie ale instituției sunt contaminate cu COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0