Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie de 23 de ani a fost răpusă de COVID-19

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaЛаборатория "Инвитро" начала тестирование на коронавирусную инфекцию
Лаборатория Инвитро начала тестирование на коронавирусную инфекцию  - Sputnik Moldova
Abonare
Vestea serii vine de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Alte decese au fot confirmate.

CHIȘINĂU, 28 apr – Sputnik. Încă trei decese provocate de noul coronavirus au fost anunțate cu puțin timp în urmă de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Potrivit informațiilor, printre victime este și o femeie de 23 de ani.

Медицинский работник маске настраивает оборудование - Sputnik Moldova
Societate
Încă 157 de cazuri de infectare cu noul coronavirus - Detalii

Decesul cu numărul 105, înregistrat pe teritoriul Republicii Moldova este o femeie de 43 ani, din Drochia. Aceasta a fost internată la data de 22 aprilie în cadrul Spitalului din Bălți, în stare gravă. Comorbidități: anemie cronică, diabet zaharat, insuficiență renală.

Tot astăzi a decedat răpusă de noul coronavirus o femeie de doar 23 de ani, care suferea de insuficiență renală, insuficiență respiratorie acută. Aceasta este locuitoare a municipiului Bălți și a fost internată ieri, în stare extrem de gravă la Spitalul din Bălți. Și un bărbat de 63 ani, din Căușeni este printre victimele virusului ucigaș. Acesta a fost internat la data de 23 aprilie, la spitalul din Anenii Noi. Suferea de glomerulonefrită cronică difuză, hipertensiune arterială. Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 107 persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0