Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Sănătății: 24 de pacienți cu COVID-19 sunt conectați la aparate de respirație

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat date noi despre evoluția COVID-19 în țara noastră.

CHIȘINĂU, 28 apr - Sputnik. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat date actualizate despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova. Potrivit oficialului, 14 persoane se află în stare extrem de gravă, iar 24 de persoane sunt conectate la aparate de respirație dirijată.

Медицинские работники готовят отделение реанимации новой больницы - Sputnik Moldova
Societate
Noi informații despre COVID-19 în Moldova: Sub 100 de cazuri noi

Numărul pacienților care se află în stare gravă a rămas același ca și ieri - 222 de oameni. În cazul a 528 de persoane, starea de sănătate este de gravitate medie. Ceilalți pacienți sunt în stare satisfăcătoare. Pe parcursul a 24 de ore, asistența medicală urgentă a fost solicitată în cazul a 1913 persoane. 

”Până la momentul actual au fost investigate 16 533 de persoane. Cu rezultat pozitiv avem 3481 de persoane. Cazuri de import sunt 140 și cazuri cu transmitere locală - 3341”, a precizat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

Amintim că din data de 27 aprilie au fost permise mai multe activități în țara noastră, după mai multe săptămâni de măsuri stricte. Oamenii au voie să iasă în parc, magazinele care comercializează mărfuri cu amănuntul sunt deschise, la fel și librăriile și saloanele auto. În plus, sunt disponibile serviciile de reparație și curățenie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0