Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi informații despre COVID-19 în Moldova: Sub 100 de cazuri noi

© AFP 2024 / YURI KADOBNOVМедицинские работники готовят отделение реанимации новой больницы
Медицинские работники готовят отделение реанимации новой больницы - Sputnik Moldova
Abonare
Noi informații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Ce spun autoritățile.

CHIȘINĂU, 27 apr - Sputnik. Astăzi în Republica Moldova a fost înregistrat un număr mai mic de 100 de persoane infectate cu noul coronavirus. Informații în acest sens au fost oferite după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

Медицинские работники используют компьютерную томографию - Sputnik Moldova
Societate
O echipă de medici și personal medical din România va veni în Republica Moldova - Detalii

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat 73 de cazuri noi după prelevarea a 367 de probe. Astfel numărul cazurilor ajunge la 3481.

Potrivit ministrului, numărul scăzut de teste efectuate se datorează numărului mic de teste în laboratoarele private. Din numărul total de cazuri anunțate astăzi, cele mai multe, 31 la număr, sunt în Chișinău. 

Totodată a fost depistat un nou focar în Capitală și anume în cadrul centrului de asistență medicală urgentă din sectorul Râșcani, unde 14 angajați sunt infectați. Amintim, numărul deceselor în Republica Moldova, provocate de noul coronavirus,  a trecut pragul de 100. Totodată, 925 de persoane au fost complet vindecate. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0