Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Viața revine treptat la normalitate: Când va circula transportul ca înainte de pandemie

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a anunțat că transportul va circula în regim normal începând cu săptămâna viitoare. Oamenii vor trebui să achite taxa de călătorie.

CHIȘINĂU, 27 apr - Sputnik. Șeful Cabiunetului de Miniștri Ion Chicu a prezentat informații privind circulația transportului public în următoarea perioadă. 

Долар  - Sputnik Moldova
Republica Moldova va primi împrumutul de urgență de la FMI - Detalii
Oficialul a precizat că din data de 4 mai autobuzele, microbuzele și troleibuzele vor circula în regim normal, așa cum a fost înainte de instituirea stării de urgență. 

”A fost necesar să restricționăm transportul în Chișinău și Bălți, pentru a nu admite în prima zi a săptămânii aglomerația. Marți, miercuri și joi transportul în Chișinău și Bălți va circula. Vineri, pe 1 mai, sâmbătă și duminică – nu va circula, iar de luni transportul public în municipiile Bălți și Chișinău revine la regim normal cu taxare – așa cum a fost până la introducerea stării de urgență”, a precizat premierul Ion Chicu. 

Amintim că de astăzi au fost permise mai multe activități în țara noastră, după mai multe săptămâni de măsuri stricte. Oamenii au voie să iasă în parc, magazinele care comercializează mărfuri cu amănuntul sunt deschise, la fel și librăriile și saloanele auto. În plus, sunt disponibile serviciile de reparație și curățenie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0