Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Horoscop: Previziuni astrologice pentru anul 2020

© Sputnik / OsmatescoCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Recunoaștem că trăim timpuri deloc ușoare. Unii și-au creat impresia că am pășit cu stângul în 2020. Ce prevăd astrele și la ce schimbări ne-am putea aștepta am aflat de la astrologul Cristina Oxentii.
Horoscop: Previziuni astrologice pentru anul 2020

2020 este un an de transformări și de începuturi la nivel individual și global. Acest an vine cu conjuncturi astronomice majore foarte importante, astfel că aproape fiecare lună din 2020 va aduce careva surprize. Cel puțin asta promit astrele pentru anul Șobolanului Alb de Metal, cel mai respectat totelman din zodiac.

"În 2020 vor fi transformări radicale. Deja în primele luni am observat modificări atât la nivel global, cât și la cel individual, evolutiv. Anul 2020 declanșează nu doar schimbări economice, dar și de mentalitate. Mulți dintre noi vor începe noi proiecte, indiferent că vorbim de dezvoltare personală sau alte situații", a declarat Cristina Oxentii.

Astrologul susține că în acest an omenirea s-ar putea confrunta cu o criză economică mondială, iar consecințele acesteia va fi resimțită și în următorii ani.

L'usine Yamal GNL - Sputnik Moldova
Surpriză: Criza gazelor urmează crizei petrolului - Ce va fi de acum înainte

"S-ar putea declanșa o criză economică care ne va afecta pe toți. Poate o repetare a situației anilor 91-94. Poate nu va fi atât de dur, dar oricum trebuie să fim pregătiți", a subliniat Oxentii.

Mai mult, astrologul spune că pe parcursul anului am putea fi martorii anumitor fenomene nedorite, cum ar fi cataclismele.

Chiar dacă pronosticurile astrale nu par a fi cele mai îmbucurătoare, astrologul ne recomandă să gândim pozitiv, să ne păstrăm calmul și să dăm prioritate corectitudinii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0