Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Situația cazurilor de COVID-19 la zi: Care este starea pacienților

© AFP 2024 / YURI KADOBNOVМедицинский работник в защитном снаряжении стоит рядом со сканером компьютерной томографии
Медицинский работник в защитном снаряжении стоит рядом со сканером компьютерной томографии  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat în această dimineață datele la zi în privința îmbolnăvirilor de COVID-19. Instituția a oferit statistici despre numărul și starea pacienților.

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Alte 70 de persoane au fost tratate de COVID-19  și externate din instituțiile spitalicești, anunță astăzi Ministerul Sănătății.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Încă 5 persoane au murit din cauza COVID-19, între care două femei de nici 40 de ani
Dintre pacienții internați, 19 se află la respirație asistată, 14 sunt în stare extrem de gravă, iar 218 – în stare gravă.

De asemenea, starea altor 524 de bolnavi este de gravitate medie.

În Republica Moldova sunt înregistrate actualmente 2.385 de cazuri active de COVID-19, în timp ce bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 3.304.

Amintim că ieri a avut loc testarea intensivă în cadrul Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilităţi din raionul Dubăsari, unde au fost înregistrate 37 cazuri pozitive.

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaDate privind situația la COVID-19, 26 aprilie 2020
Situația cazurilor de COVID-19 la zi: Care este starea pacienților - Sputnik Moldova
Date privind situația la COVID-19, 26 aprilie 2020

Alte 194 de cazuri noi de COVID-19 au fost anunțate în seara de sâmbătă, 25 aprilie, după procesarea primară a 1.024 de probe. Toate cazurile noi sunt infestări cu transmitere locală, a anunțat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0