Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă 5 persoane au murit din cauza COVID-19, între care două femei de nici 40 de ani

Abonare
După înregistrarea altor cinci decese, numărul persoanelor care au murit în urma infectării cu coronavirusul de tip nou a ajuns în țara noastră la 94.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Încă cinci persoane au murit în după-amiaza zilei de astăzi în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus. Toate acestea mai sufereau de un șir de alte afecțiuni.

Работа мобильных пунктов вакцинации в Казани - Sputnik Moldova
Iată ce spune OMS despre nouă vaccinuri dezvoltate de Federația Rusă

Este vorba de un bărbat de 80 ani din municipiul Chişinău, transferat în stare gravă de la Centrul COVID-19 la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 22 aprilie.

În urma complicațiilor a murit o femeie de 72 de ani din raionul Orhei, care a ajuns în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 17 aprilie.

Tot din raionul Orhei era și femeia de doar 37 care a fost internată pe 10 aprilie la Spitalul Clinic Republican. Aceasta suferea de pneumonie virală bilaterală, detresă respiratorie, disfuncţie renală și hepatică.

O altă femeie care a murit astăzi avea 39 ani și era din r-nul Dubăsari, regiunea transnistreană. Ea suferea de diabet zaharat, cardiomiopatie, insuficienţă renală cronică. Comorbidităţi: diabet zaharat, cardiomiopatie, insuficienţă renală cronică.

Ninel Revenco - Sputnik Moldova
Ninel Revenco: Copiii bolnavi de COVID-19 pot ajunge în Reanimare

Tot din regiunea transnistreană, orașul Tiraspol, era și bărbatul în vârstă de 73 ani decedat astăzi în urma infectării cu COVID-19.

Amintim că sâmbătă au fost înregistrate 194 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus, după procesarea a 1024 probe investigate. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 3304 cazuri.

Totodată, alte 31 cazuri de infecție cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în regiunea transnistreană.  

De asemenea, astăzi, a avut loc testarea intensivă în cadrul Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilităţi din raionul Dubăsari, unde au fost înregistrate 37 cazuri pozitive.

Din numărul total de cazuri înregistrate în ziua de 25 aprilie, 34 sunt lucrători medicali..

Până în prezent, 825 persoane au fost tratate, iar 94 persoane au decedat din cauza COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0