Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Doi bărbați au murit astăzi în urma infectării cu COVID-19

Abonare
Ministerul Sănătății anunță că astăzi au fost înregistrate alte două decese cauzate de COVID-19, numărul total ajungând astfel la 89.

CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik. Ministerul Sănătății a anunțat că sâmbătă au mai fost înregistrate două decese cauzate de complicațiile produse de noul coronavirus.

Este vorba de un bărbat de 78 ani din Chișinău, internat în stare gravă, în data de 12 aprilie, la Institutul de Medicină Urgentă. Acesta avea și alte comorbidități - accident vascular repetat, fibrilație atrială paroxistică.

Маленькие бутылочки с наклейкой «Vaccine COVID-19» и медицинский шприц - Sputnik Moldova
Marea Britanie începe testarea pe oameni a vaccinului împotriva Covid 19

În cel de al doilea caz este vorba  de un bărbat de  48 ani din Ialoveni. Pe data de 24 aprilie el a fost transferat în stare gravă de la Institutului Cardiologic la Institutul de Medicină Urgentă. Acesta mai suferea  de pneumonie, cardiomiopatie, tromboză intracardiacă, insuficiență cardiacă.

Amintim că pe parcursul zilei de ieri șapte oameni au fost răpuși de COVID-19.

Ministerul de resort informează totodată despre starea de sănătate a persoanelor infectate. Astfel,  215 sunt în stare gravă (14 persoane în stare extrem de gravă), 555 - stare de gravitate medie, iar restul în stare satisfăcătoare.

De asemenea, 77 de copii infectați cu COVID-19 sunt internaţi în instituţiile spitaliceşti, starea lor de sănătate fiind de gravitate medie și satisfăcătoare.

În prezent sunt și nouă femei gravide infectate cu noul coronavirus. Ele sunt internate și primesc tratamentul necesar.

Pe parcursul zilei de ieri au fost externate 70 persoane, astfel că în total 825 persoane a fost tratate de COVID-19.

Numărul persoanelor infectate ci noul coronavirus în țara noastră este de 3 110.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0