Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Date noi despre numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19

© REUTERS / Benoit TessierCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat noi informații despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 24 apr. – Sputnik. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat informații actualizate despre situația epidemiologică din țară, după ședința de astăzi a Centrului Unic de Comandă privind gestionarea crizei COVID-19. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost procesate 857 de probe și au fost confirmate 184 de cazuri noi de contaminare cu coronavirusul de tip nou. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Crește numărul de decese: Alte două persoane răpuse de COVID-19

Dintre acestea, cele mai multe sunt la Chișinău - 59, Vulcănești - 47, Cahul - 13, Bălți - 7, stânga Nistrului - 8, Strășeni - 7, Ștefan-Vodă și Fălești - câte 5, Căușeni, Edineț, Ialoveni, Orhei - 4, Drochia, Râșcani, Soroca - 3 Dubăsari, Florești, Sângerei - 2, la Nisporeni și Taraclia au fost câte un caz. Astfel, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns în Moldova la 3 110. 

"Vreau să anunț că aplicăm aceleași măsuri de testare intensă în focare. Azi, de exemplu, ați văzut cifre mari la Vulcănești și Căușeni. Acestea sunt legate de un eveniment care s-a petrecut la o vinărie și s-au infectat persoanele. Astăzi au fost testat și angajații Spitalului Clinic Municipal Nr.4, unde s-au depistat 12 cazuri. Vor mai urma testări", a menționat Viorica Dumbrăveanu. 

Vineri s-au înregistrat și patru decese. Astfel, numărul lor a ajuns la 84. Până acum, 775 de pacienți s-au tratat de COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0