Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crește numărul de decese: Alte două persoane răpuse de COVID-19

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că au decedat încă doi pacienți în urma infectării cu COVID-19. În această dimineață a fost anunțată moartea altor două persoane.

CHIȘINĂU, 24 apr. – Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că au mai decedat doi pacienți infectați cu coronavirus. Este vorba despre o femeie în vârstă de 66 de ani din Chișinău. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican în data de 8 aprilie. Ea mai suferea de insuficiență hepatică. În cel de-al doilea caz, la fel, este vorba despre o femeie din municipiul Chișinău. 

Врач в палате перепрофилированного корпуса центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом.  - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirusul a mai curmat două vieți în Moldova: Numărul victimelor a trecut de 80
Ea avea 77 de ani și a fost internată în data de 4 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta mai suferea de insuficiența cardiacă și diabet zaharat tip II.

În această dimineață au mai murit doi oameni - o femeie în vârstă de 67 de ani din raionul Edineţ și un bărbat de 75 de ani din raionul Ștefan Vodă. Astfel, numărul victimelor coronavirusului a ajuns în Moldova la 84. 

În prezent, 214 pacienți sunt în stare gravă, iar 17 sunt la respirație asistată - zece sunt internați la Institutul de Medicină Urgentă, iar 7 - la Spitalul Clinic Republican. 547 de persoane au o stare de gravitate medie, iar restul sunt în stare satisfăcătoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0